Najnovšie recenzie zo sekcie Pokrievky
- uchytka je velmi tepla
- cenovo su velmi drahe
uchytka je velmi tepla ,mohla ba bit z ineho materialu
Pánvice je opravdu velmi dobrá, dobře se umývá. Jídlo se nepřípaluje, určitě doporučuji.
- pasuje..:)
Maximálna spokojnoť.
- kvalita
- odolnosť
- elegancia
- Viac možností využitia
- potrebné k vedru, prikryje jedlo, fajné
nie je to moja prvá pokrievka s multi rozmerom. veľmi rada ich používam, šetria úložný priestor a nie je nutné mať pokrievku na každý jeden hrniec. táto je navyše vhodná aj na použitie do rúry do 200 stupňov a dá sa umývať v umývačke riadu. super vec :)
- Vhodná aj do rúry, elegantná.
- Ťažko sa z nej odliepa papierik (je schovatý pod vrchnákom - treba to rozšrobovať).
- výborná cena
- plní svoj účel bez problémov
Dobrá cena
- teší ma, že je vhodná spolu s panvicou z Tescomy aj do rúry, takže som spokojná
- Vyborny produkt za skvelu cenu
- Sedí dobre, priehľadná a ma plastový uchop, teda nepali...
mam ju krátko, ale zatiaľ som spokojná, paci sa mi ze sa objednáva zvlášť, pri mojej,, sikovnosti,, veľká vyhoda
silikónová pokrievka absolútne nedrží, prikladala som ju s pomocou inej osoby a skoro sa mi stalo, že som nádobu prevrátila, aj ked sa mi podarilo zakryt po chvíľke sa silikón vrátil naspäť, dlho som pri tom maturovala ale výrobok sa nezhoduje s ponúkanym videom
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »